Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Termelési tréner tréning

train-the-trainer-3847.jpegHa Ön betanítást végző on-the-job tréner, az Ön által tapasztalt 
stresszt nagyságrendileg csökkentő megoldásként is javasoljuk train the trainer tréningünket, amellyel talán az első számú stresszort tudja hatástalanítani. 

 

 

 

A termelővállalatoknál, mondjuk egy autógyárban kikből lesznek a betanítást végző termelési trénerek? legjobb szakmunkásokból. Ők végeztek andragógiát? Nem. Végeztek tanítóképző főiskolát? Nem. Mint mindenki másnak, van és lehet millió magánéleti, egészséggel, gyerekneveléssel, anyagiakkal, munkahellyel kapcsolatos stresszor az életükben? Természetesen. És miért extrán stresszes az életük? Mert kell hozniuk a saját darabszámaikat, a minőség csak tökéletes lehet, "pluszban" végzik az újak betanítását, úgy, hogy senki nem tanította nekik, hogy hogyan tanítsanak.  

A betanításra ráadásul sosincs idő, így aztán duplán óriási púp a hátukon. Valami olyat kell gyorsan csinálniuk, amit lassan sem tudnak, hiszen tréning hiányában honnan is tudnák?

Train the trainer tréningünk (szinonímaként használjuk a termelési tréner tréning kifejezéssel) óriási terhet vesz le a betanítást végzők válláról. A képzésen végre megtanulják, amit soha, senki nem tanított meg nekik. A train the trainer tréning arról szól, hogy megtanítjuk ügyfelünk betanítást végző szakmunkásait és/vagy mérnökeit arra, hogy ők, hogyan tanítsák, ők hogyan oktassák a rájuk bízott új munkatársakat. Az oktatás-módszertani felkészítés jórészt kiradírozza az életükből a betanítással kapcsolatos mérhetetlen stresszt. Termelési tréner (más néven on-the-job tréner) képzéseinket ezen a linken találja.